Futbol antrenörlerinin 2 yılda bir düzenlediği antrenör gelişim semineri yapıldı. Antrenörlerin çalışabilmek için zorunlu olarak katıldıkları TÜFAD Gelişim Seminerine Bolu'dan 50 antrenör katıldı.
TÜFAD Gelişim Semineri Cuma günü yapıldı. Bolu da görev yapan bir çok antrenör katılırken, seminere taban birlikleri yöneticileri de katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Dairesinden Ersan Ungan, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilci Cemalettin Metin, TÜFAD eski başkanı Çetiner Erdoğan ASKF eski başkanı Naci Parlak katıldı.
TÜFAD eski başkanı Çetiner Erdoğan'ın adının verdildigi antrenör seminer de Bolu TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan tarafından Erdoğan'a plaket taktim etti. Seminer ile ilgili konuşma yapan İrfan Ulusan, Antrenörlük görevi yapan arkadaşlarımızın zorunlu olarak 2 yılda bir katıldıkları seminerle birlik de oluyoruz. TFF'den gelen hocamızla birlik de yeni güncellemelerle ilgili bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Sizler de bu seminere yoğun bir ilgi gösterdiniz inşallah seminerin bitimiyle birlik de 2 yıl süre içinde görevlerinize devam edeceksiniz şimdiden herkese seminerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.