Geçtiğimiz haftalarda yeni göreve gelen TÜFAD Şubesi Başkanı İrfan Ulusan ve Yönetim Kurulu'na TÜFAD Genel Merkezi tarafından iftar yemeği veridi.
TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve Yönetim Kurulu yeni seçilen Bolu TÜFAD Yönetim Kurulu'nu Bolu'da ziyaret etti. Göreve yeni gelmelerinden dolayı hayırlı olsun diyen İsmail Dilber yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu'nun isteklerini dinleyip fikir alış verişinde bulunurken Genel Merkez olarak Bolu Şubesi'nin her türlü yanındayız” diyerek destek mesajları verdi.
Bolu şubesi Başkanı İrfan Ulusan ise yaptığı konuşmada Biz arkadaşlarımızla birlikte bir göreve talip olduk. Bu görev süresince en iyi şekilde hem Genel Merkezimizi hem de Bolu'daki antrenör arkadaşları en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Görüşmelerin ardından TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber Yönetim Kurulu ile birlikte yeni seçilen Bolu Şubesi'ne Gazelle Otel'de iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Adana Demirspor Teknik direktörü Güvenç Kurtar, Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır katıldı.