Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin uygun şartlarda finansal kaynak kullanımına destek vermek amacıyla bankalarla yapmakta olduğu kredi protokollerinden bir yenisini Şekerbank T.A.Ş. ile gerçekleştirdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı ve Kabul Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lebibe Özçağlar ve Genel Sekreter İsmail Gören, Şekerbank adına ise Genel Müdür Halit H. Yıldız, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Ankara Bölge Müdürü Elif Esin Alpdündar, Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar ve Banka Baş Ekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk katıldı.
Törende konuşan TSO Başkanı Türker Ateş, Bolu TSO Yönetim Kurulu olarak dönem dönem hem firmalarla, hem de bankalarla, üyelerinin yararına olan çeşitli protokoller yaptıklarını belirterek şöyle devam etti: Bugün İlimizin önemli bankalarından birisi olan Şekerbank ile bir protokol yapacağız. Umut ediyorum ki iş dünyamız bundan kazanımlar sağlar. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı Genel Müdürümüz Halit yıldız Bey'e, Genel Müdür Yardımcımıza, bölge ve şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Kendilerini İlimizde ve Odamızda konuk etmekten memnuniyet duyduk. İş dünyamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız ise Şekerbank'ın 62 yıl önce tamamen üretimi desteklemek amacıyla kurulmuş bir banka olduğunu hatırlatarak 62 yıldan bu yana üreteni desteklemeye devam ettiklerini bildirdi. Bu durumun bankanın rakamlarına da yansıdığını ifade eden Yıldız Şekerbank'ın kredilerinin % 89'u tamamen ticari ve üretimi desteklemek amaçlı verilmiş olan kredilerdir. Hedefimiz de zaten bundan sonra tüm gücümüzle üretenin yanında olmak ve desteklemek olacaktır. Tüm çalışmalarımız ve programlarımız bu çerçevede planlandı. Bugün burada da sizin değerli Oda üyelerinize destek olmak amaçlı bir protokol imzalıyoruz. Protokolde sizlere uygun şartlar geliştirdik. 4 ayı ödemesiz ve faizde % 15 indirim yapılacak olan ve 3 ay POS ücreti olmayan bir paketimiz var. Protokolü imzalayarak bu paketi devreye sokacağız. Bizleri konuk ettikleri için Oda Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol Başkan Türker Ateş ve Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız arasında imzalandı. Haber Merkezi