Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, İlimiz Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mustafa Kızılkaya'yı makamında ziyaret etti.
TSO Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Fırat, Hakkı Fidan, Melih Yaman ve Genel Sekreter İsmail Gören'in katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya'ya yeni görevinde başarı dilekleri sunuldu. Bolu'nun genel asayiş ve toplum huzuru açısından son derece güzel bir şehir olduğunu söyleyen TSO Başkanı Türker Ateş, Bolu'nun en yaşanabilir kentler sıralamasında ilk on şehir arasında yer almasını sağlayan etkenlerden birisinin de Bolu halkının her zaman toplumsal yaşantı ve normların gereklerine, kamusal otoriteye karşı gösterdiği saygı olduğunu dile getirdi.
TSO Başkanı Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Bolu gibi güzide bir şehirde görev almış olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Bolu halkının huzur ve güvenliği için, polis teşkilatının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da artan bir özveriyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.