Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Karacasu Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Celal Beydili'ye bir ziyarette bulunarak yeni dönemde başarılar diledi.
Ziyarete Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı LebibeÖzçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe ve Ercan Albayrak, Meclis Katip Üyesi Gürhan Gökdemir, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Davarcıoğlu ve Genel Sekreter İsmail Gören katılırken, Karacasu Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Celal Beydili tebrik edilerek yeni görev döneminde başarı dilekleri iletildi. Karacasu'nun özellikle turizm alanında İlimizin en önemli ve stratejik beldelerinden birisi olduğunu dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, çalışması devam eden Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi projesine de işaret ederek Karacasu bundan böyle hareket eden bir belde olacak. İl Genel Meclisimiz de konuya bu doğrultuda yaklaşıyor. Gerek İl Genel Meclimiz, gerek Bolu Belediyemiz ile verimli bir işbirliği içinde yapılacak çalışmalara biz de Oda olarak gereken desteği ve katkıyı sağlamaya hazırız. Başkanlığınız beldemize ve İlimize hayırlı olsun. Görevinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ise Ticaret ve Sanayi Odası'nın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydederek, Karacasu beldemizin, halkımızın teveccühüyle bu göreve yeniden seçildik. Çalışmalarımızı yeni dönemde artırarak devam ettireceğiz. Bu süreçte sizlerin de Bolu'nun en önde gelen sivil toplum kuruluşu ve iş dünyası örgütü olarak katkısına her zaman başvuracağız” ifadelerinde bulundu.