Dış ticaret yapan veya yapmak isteyen firmalara devlet tarafından sağlanan teşvik ve destekler, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği işbirliğinde düzenlenecek bir bilgilendirme semineri ile Oda üyelerine anlatılacak.

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü yetkililerinin konuşmacı olarak katılacağı bilgilendirme seminerinde ihracat mevzuatı, ihracatta sağlanan devlet yardımları, uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesinin desteklenmesi, pazar araştırması ve pazara giriş desteği, pazara giriş belgelerinin desteklenmesi, Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve TURQUALITY'nin desteklenmesi ile yurt dışı birim, marka, ve tasarım destekleri gibi konu başlıklarında katılımcılara ve Oda üyelerine bilgiler verilecek.

30 Mart 2015 Pazartesi günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan seminere tüm oda üyesi firma temsilcileri ve ilgililer davet edildi. Haber Merkezi