Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Abant Yolu üzerinde faaliyete başlayan Abant Aden Boutique Otel & SPA'yı ziyaret ederek otel işletmecisi Sezai Koçyiğit'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Abant yolunda faaliyete geçen Abant Aden Boutique Otel & SPA'yı ziyaret etti. Otel işletmecisi Sezai Koçyiğit ile birlikte tesisi dolaşan TSO Yönetim Kurulu, odalar, sosyal alanlar, toplantı salonu ve SPA üniteleri ile ilgili bilgiler aldı.

Üyesi bulundukları meslek kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerini tesislerinde konuk etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden otel işletmecisi Sezai Koçyiğit, geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan ve butik otel konseptine sahip olan tesisin 10 bin metrekarelik yeşil alana yayıldığını söyledi. Normal ve süit olarak toplam 24 odaya sahip olan otelin, gerek mimari dekorasyonu, gerekse müşterilerine sunduğu konfor ve hizmet kalitesi ile Bolu turizminde fark yaratan konaklama tesislerinden birisi olmayı hedeflediğini dile getirdi.

Yatırımlarından dolayı Koçyiğit'i kutlayan ve tesisin İlimiz turizmine hayırlı olmasını dileyen TSO Başkanı Türker Ateş, hizmet sektörüne ve özellikle de turizme katılan her tesisi son derece önemsediklerini belirterek, Bolu'nun yükselen değeri olan turizm sektöründe yeni yatırımlar görmekten son derece memnun olduklarını söyledi. Ateş, Turizm sektörünün İlimizdeki geleceğinin ve katma değerinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Turizmde öncelikli hedeflerinden birisi şuanda 9 bin dolayında olan yatak adedimizi 20 binlere yükseltmek. Dolayısıyla sektörde yapılan her yatırım bizler için çok önemli. Böyle güzel ve kaliteli tesis yatırımlarıyla işletmecilerimizin ve girişimcilerimizin bu yapıya dâhil olmaları bizleri hem gururlandırıyor, hem övünç kaynağımız oluyor, hem de kendimizi burada evimizde gibi hissediyoruz. Tesisin önce kendinize, sonra da Bolu'muza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Açılacak olan mali destek programlarından tesis ve hizmet geliştirme projeleriniz için istifade edebilirsiniz. Bizler de meslek kuruluşunuz olarak iş ve hizmet geliştirme çalışmalarınızda her zaman sizlerin yanındayız.” şeklinde konuştu.