Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Dr. Metin Tahaoğlu'na bir ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'in beraberinde Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Albayrak, Melih Yaman ve Genel Sekreter İsmail Gören ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Genel Sekreter Metih Tahaoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına başarı dilekleri iletildi. Sağlık alanında Bolu'nun ülke genelindeki marka kentlerden birisi olduğunun altını çizen TSO Başkanı Türker Ateş, turizm ayağıyla da sağlık sektörünün gelecek vizyonunda önemli bir yerde bulunduğunu ifade etti. Ateş, Sağlık sektörü hizmetler sektörümüz içinde yarı kamusal niteliğe sahip önemli sektörlerimizden birisi durumunda. Bizler bunun özel sektör, sizler de kamu ayağını temsil ediyorsunuz. Yapılması gereken, birlikte, el birliğiyle çalışarak Bolu'yu yalnızca bölgede değil, ulusal ve hatta uluslararası alanda marka şehir haline getirmek olmalıdır. Bu açıdan sizlerin hizmetlerinize yansıttığınız vizyonunuz son derece önemli. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

TSO Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Metin Tahaoğlu, vatandaşların en hassas konusu olan sağlıkları hususunda tüm kamu hastanelerinde sunulan hizmet kalitesinin düzenli ve istikrarlı olarak artırılması ve vatandaşa hizmet konusunda hızlı cevap verebilme ilkesi doğrultusunda çalışmayı prensip edindiklerini dile getirdi. Tahaoğlu, Genel Sekreterlik tarafından yürütülmekte olan çalışma ve projeler hakkında da Ateş ve beraberindekilere kısa bilgiler verdi. Haber Merkezi