Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin çeşitli sektörlerde indirimli hizmet almasına olanak tanıyan anlaşmalara, Sarot Termal Tesisleri ile yapılan yeni bir protokol ile devam edildi.
Oda Yönetim Kurulu toplantı ve kabul salonunda gerçekleştirilen imza törenine Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcısı Kemal Sert ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkoparan ve Ahmet Tornacı iştirak etti.
Törende konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, bundan önce akaryakıt, sağlık, finans gibi alanlarda bir dizi protokol imzalandığını ve konaklama tesisi olarak Sarot Termal ile imzalanan anlaşmanın ilk protokol olacağını ifade etti. Bülent Yılmaz'ın şahsında Sarot Termal firmasına işbirliklerinden dolayı teşekkür eden Emin Semercioğlu, bu anlaşmayla Oda üyesi firmalara Sarot termal otelde indirimli konaklama sağlanacağını belirtti. Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz ise Bolu doğumlu olmamasına karşın kendini gerçek bir Bolulu olarak addettiğini ifade ederek başladığı konuşmasında, Bolu'ya yaptıkları yatırımların ciddi boyutta devam ettiğini ve bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Bolu noktasının stratejik önemine değinen Bülent Yılmaz, Ankara ve İstanbul'un ortasında yer alan Bolu'nun turizmden hak ettiği payı alabilmesine katkıda bulunmak için 2007 yılında başladıkları yatırımları hakkında bilgiler verdi. Termal kaynakların kullanılarak hem Türkiye, hem de Avrupa ve Orta Doğu pazarını hedeflediklerini anlatan Bülent Yılmaz, mevcut Sarot Termal Vadi'nin yanı sıra Mudurnu Babas'ta Dubaili bir grup ile Burj-Al-Babas projesine başlayacaklarını, mevcut ile birlikte iki projenin toplam büyüklüğünün 500 milyon dolar düzeyinde olacağını kaydetti. Bolu iş dünyası için de hizmete hazır olduklarını dile getiren Bülent Yılmaz, Başkan Emin Semercioğlu'nun şahsında Oda Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.
Yapılan anlaşma, Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve birinci derece yakınlarının Sarot Termal Otel'de üye kimlik kartını ibraz etmek suretiyle % 15 indirimli konaklamasına olanak tanıyor.