Ligin ikinci yarı için Antalya Belek'te kamp yapan Boluspor'da adeta isminden söz ettirip ‘Oğuz Çetin'in prensi' lakabı takılan genç Emre Kılınç forma giymesi bekleniyordu. Ancak Emre kulübede değil, tribünde oturmaya devam ediyor.
Boluspor'da geride kalan iki haftada adeta unutulan genç Emre, Kulübe yerine tribünde oturuyor. Kırmızı-beyazlı forma altında ilk yarıda kadroya zaman zaman girip katkı yapan genç oyuncu iki haftadır formasına uzak.
Oğuz Çetin'in Antalya Belek kampında yakından ilgilendiği ve kampın en formda oyuncuları arasında yer alan Emre, ikinci yarıda şimdiye kadar 18'e giremeyen tek oyuncu. Futbol bilgisi ve yeteneği ile öne çıkan Emre Kılınç'ın, kırmızı-beyazlı ekibin kanatlardan atak yapmakta sıkıntı çektiği Adana Demirspor ve Tavşanlı Linyitspor karşılaşmalarında düşünülmemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu iki maçta da Emre Kılınç kulübeyi değil, tribünü mesken tuttu.
Boluspor camiasının kendisinden çok şey beklediği genç oyuncunu ilerleyen haftalar için eksik bölgelerde sıkıntı çeken ekibimizde nasıl bir şans bulacağı da şimdiden merak konusu oldu.