Seben'de düzenlenen 4'üncü Ulusal Trial Yarışı nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Yarışın galibi İstanbul'dan katılan AYDOFF Kulübü oldu.

Seben Merkez'de yapılan ve 2 gün süren 4'üncü Ulusal Trial Yarışı sonuçlandı. Yarışın şampiyonu İstanbul'dan katılan AYDOFF kulübü oldu. 17–18 Ekim'de Bolu'da düzenlenen yarışlarda 11 takım, Seben'in kıvrımlı yollarının yanı sıra birbirleriyle de mücadele etti. AYDOFF (Anadolu Yakasi Doğa Sporlari ve Offroad Kulübü) katıldığı iki araçla yarışmalarda en iyi zamanları yapıp ipi göğüsleyen takım oldu.

KARDEŞ PİLOTLAR YARIŞIN TOZUNU ATTIRDI

Pilot Seda Özkutlu Co pilotu Haydar Argaç ve Pilot Soner Özkutlu Co Pilot Mehmet Emir'den oluşan AYDOFF takımı, toplamda 34 puan alarak rakiplerini geride bırakmayı başardılar. İki kardeş zorlu etapların adeta tozunu attırdı. Parkurdaki engelleri rakiplerine göre daha hızlı aşmayı başardılar. İkinci olan TEXOFF takımı 31 puanda kaldı. Üçüncülük ise 30 puan alan TELEFERİK kulübünün oldu. Yarışmacıların puanları artması sonunda yıl sonunda bütün ayaklar yapıldığından 1'inciler, 2'inciler ve 3'üncüler seçilip İstanbul TOSFED Federasyonu tarafından ödüller verilecek. Haber Merkezi