Devre arası transfer döneminde Boluspor'un kadrosuna dahil ettiği Luiz Henrique, Orduspor karşılaşmasında ilk on birdeki yerini alırken, Murat Gürbüzerol oyuna 2'inci yarı dahil oldu. Luiz Henrique defansda sağlam bir görüntü verirken, kornerlerde ve duran toplarda ileriye çıkarak rakibe zor anlar yaşattığı görüldü. Murat Gürbüzerol ise topla buluştuğu anlarda etkili olurken, bir topuda direkten döndü.

Haber: Mehmet Ali Atalay

Boluspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Luiz Henrique ve Murat Gürbüzerol kadroda yer alırken, Azeri oyuncu Vagiv Cavadov ilk on sekizlik kadroda yer alamadı. Reha Hoca bu transferlerden Luiz Henrique'yi ilk on birde sahaya sürerken, Berezilyalı oyuncu defans da sağlam bir görüntü vermesine rağmen ileride duran toplarda etkili olmaya çalıştı.

Murat Gürbüzerol karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olurken zaman zaman sağ kanat ve sol kanatta etkili olmaya çalıştı. İlk maçında gole çok yaklaşan Murat Gürbüzerol'un bir şutu da alt üst direkten dönerken, direkler gole izin vermedi.

Her iki oyuncu oynadığı futbol ile taraftardan alkış alırken, özellikle defans hattında agresif futbolu ile hatasız oynayan Luiz Henrique 90 dakika oynadığı futbol ile görevini yerine getirdi.