Transfer sezonunda birçok oyuncusunu kaybetmesine rağmen yeni sezonda kadrosuna takviyeler yapan Boluspor, şu ana kadar 9 oyuncu ile anlaşma sağladı. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte transferlerde kampa katılarak çalışmalara başladı. Kırmızı beyazlılarda önümüzdeki günlerde transferlerin devam etmesi bekleniyor.
Boluspor yeni sezon öncesinde birçok oyuncusu ile yollarını ayırmasına rağmen yeni sezon da kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.
Şu ana kadar Kayserispor'dan ön libero Bilal Gülden, Almanya'dan Wacker Burghausen takımından forvet arkası Ahmet Kulabaş, Kayserispor'dan gurbetçi sol bek Nurettin Kayaoğlu, Konyaspor'dan orta saha Kibong Mbamba, Çanakkale Dardanel'den kaleci Erdi Yokuşlu, Gençlerbirliği'nden kaleci Özkan Karabulut, 1461 Trabzon'dan sağ bek ve stoper Mehmet Kuruoğlu, Akhisar Belediye'den stoper Serkan Yalçın, Ankaragücü'nden orta saha Serkan Şirin ile takviye yapan kırmızı beyazlılar genç oyuncular ile birlikte geçen sezondan kadroda bulunan oyuncuların katılımıyla kadro sayısı 28'i buldu.
Boluspor'da dış transfer görüşmelerinin tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi. Süper lig takımlarından gelecek haberler doğrultusunda birkaç oyuncuyu süper lig den kadrosuna katmayı düşünen kırmız beyazlılar transfer çalışmalarına devam ediyor.