Dış transfer çalışmaları Teknik direktör belirlenmeden başladı. Boluspor yönetim kurulu bir taraftan hocasını ararken, oluşturulmak istenen kadro içinde görüşmeler başladı. Kırmız beyazlı ekibin geçtiğimiz günlerde Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Hakan Çevik ile bir görüşme yaptığı gelen haberler arasında.
Bazı basın yayın organlarında İstanbul Belediyespor'dan Aladdin Tosunoğlu ile birlikte Orhan Taştelen ismi gündeme gelirken, bu oyuncuların isimlerinin ardından transfer komitesi Teknik direktör görüşmeleri ile birlikte dış transfer çalışmalarına hız verdi.
Boluspor alt yapısında yetişen, çeşitli takımlarda forma giyen Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Hakan Çevik'le görüşme yaptığı gelen haberler arasında yer aldı. Boluspor alt yapısında yetiştikten sonra 2006 yılında profesyonelliğe geçen Hakan Çevik sırasıyla Bileçikspor, Dardanel Aş, Ş.Urfaspor, Bozüyükspor formalarını giyen Hakan Çevik, 3 sezondurda Tavşanlı Linyitspor formasını giydikten sonra kırmızı siyahlı ekibin küme düşmesi sonrası, takımından ayrılarak gelen teklifleri değerlendiriyor.