İlimizde meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.
İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin çeşitli noktalarında konuşlandırılan MOBESE kameralarınca kaydedilen trafik kazası görüntülerini basın mensuplarıyla paylaştı.
Kazaların genellikle ışıklı kavşaklarda sürücülerin dikkatsizliği ve kural ihlali nedeniyle meydana geldiği belirtildi.
Kameralara yansıyan ilk görüntüde, D-100 karayolu YSE kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan kamyonetin minibüsle çarpışma anı yer alıyor.
D-100 Karayolu Soku kavşağında kaydedilen görüntüde ise hızlı ve kontrolsüz ilerleyen otomobilin takla atarak yol kenarındaki tabelalara çarpması ve çevredekilerin müdahale anı bulunuyor.
Görüntünün devamında D-100 Karayolu YSE kavşağında da otomobilin kırmızı ışıkta geçen otomobile çarpması, Karacasu kavşağından kontrolsüz geçen otomobillerin çarpışması ile yine aynı kavşağa kontrolsüz giren kamyonetle otomobilin çarpışma anı yer alıyor.
Görüntünün son bölümünde de D-100 karayolu YSE kavşağında, kırmızı ışık ihlali yapan otomobile midibüsün çarpması ile yine aynı kavşakta kamyonun otomobile çarparak metrelerce sürüklemesi ve Kızılay kavşağında dikkatsiz sürücülerin minibüsü ile otomobillerinin çarpışma anı bulunuyor.