Bolu Belediyesi 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir gece organize etti. Gölcük Kafe'de bir araya gelen gazeteciler, gönüllerince eğlendi. Geceye şarkılarıyla renk katan Prens Baha gazetecilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Bolu Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün de gazetecilere bir de sürprizi oldu.
Gölcük Kafe'de düzenlenen gecede konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz gazetecilerin gününü kutladı. Soğukta, tatilde yılbaşında gazetecilerin görev başında olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz konuşmasında İnsan olarak lehimize yazdığınız zaman çok hoşumuza gidiyor. Ama aleyhimize yazdığınız zaman pek hoşlanmıyoruz. Ben sadece kendi aleyhime yazılanlardan hoşlanıyorum. Çünkü bazıları aleyhime yazmazlarsa bende bir sıkıntı var mı diye bakıyorum. Tabi herkes benim gibi değil. Benim bir kaburgam eksik olduğu için biraz farklı algılıyorum. Bütün buna rağmen zor şartlar altında görevlerini sürdüren sizleri, bilhassa emekçi olan kardeşlerimizi kutluyorum. Kendi mesleklerini sevmeleri ve bu meslekte biraz daha ileriye doğru gitmelerini onlardan istiyorum. Çünkü sevilmeyen iş yapılmaz zordur. Tabi sizler seviyorsunuz ki o zor soğuk şartlarda bile görevinizi yapıyorsunuz. Allah günleriniz hep iyi etsin. İnşallah sizin yaptığınız çalışmaların değerini bilenler artsın başta siyasiler olmak üzere” ifadelerine yer verdi.
Yılmaz konuşmasının ardından Bolu Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün gazeteciler için hazırladıkları fotoğrafları hediye etti. Yapılan bu kısa törenin ardından Gölcük Kafe'nin de gazetecilere bir sürprizi vardı. Gecede sahne alan Prens Baha gazetecilere güzel bir gece yaşattı. Söylenen şarkılara eşlik eden gazeteciler gönüllerince eğlendi.