Bolu Belediye Başkanlığı'nda imzalanan Toplu İş Sözleşmesi mutlu sonla bitti. Bolu Belediyesi işçi kadrosunda çalışan işçiler ilk bir yıl için yüzde 23, ikinci yıl için yüzde 23 zam aldı. Başkan Yılmaz, Personelimiz bu zammı sonuna kadar hak ediyor. Zammınız hayırlı olsun” dedi.
Belediye İş Sendikası ve Bolu Belediyesi arasında 2 yıl geçerli sayılacak Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Belediye çalışanları ile güzel işlere imza attıklarını söyleyerek; Türkiye'de diğer Belediyelerle kıyasladığımızda Bolu Belediyesi çok büyük projelere imza atan bir Belediyedir. İşçilerimiz çok aktif çalışmaktadır. Bolu'da hayata geçirilen dev projelerin tamamını belediye, çalışanları ile başarmıştır. Toplu iş sözleşmesi ile 209 işçimiz yüzde 23 zam aldı. Helal olsun, işçilerimiz bu zamlara sonuna kadar layıktır. Onlar Bolu'ya kazandırdıkları ile bu zammı hak ediyorlar. Allah hayırlı etsin” diye konuştu.
Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay'da Bolu Belediyesi'nde mutlu son” diyerek açıklamasında; Belediye ile yaptığımız oturumlar mutlu sonla bitmiştir. Toplu iş sözleşmesi sonucunda Bolu Belediyesi işçi kadrosunda çalışan işçiler ilk bir yıl için yüzde 23 ikinci yıl için yüzde 23 zam aldı. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a işçi arkadaşlarımız adına teşekkür eder toplu iş sözleşmemizin önce işçi arkadaşlarımıza sonra belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.