Bolu Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye işçileri katıldı.
Bolu Belediyesi işçi kadrosunda çalışan 209 işçi ilk bir yıl için yüzde 23 ikinci yıl için yüzde 23 zam aldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz belediye çalışanları ile güzel işlere imza attıklarını söyleyerek; ” 10 yıldır beraber Bolu da inanılmaz şeyler başardık. Bu hepimizin azmi ben sadece işin başında bulunan birisi oldum. Ama işi asıl yapan sizler oldunuz. Bazıları çok iyi laf edebilir. Ama biz sizlerle beraber hep iş yaptık hep iş ürettik. Önümüzdeki dönemde de Bolu'yu değiştirmeye inşallah Allah sizlerle beraber nasip etsin”dedi.
“Bolu bütçesinin en az 5 katı yatırım yapıldı”

Benim en çok dikkatimi çeken şeyde sizlerin müthiş özverili fedakar bir şekilde işi sahiplenme noktasındaki tavrınızdır. Bolu'nun çevresi değişti alt yapısıyla üst yapısıyla inanılmaz işler başarıldı. Bolu bütçesinin en az 5 katı yatırım yapıldı. Her türlü riske girilerek yapıldı, cesaretle yapıldı, özveriyle yapıldı, fedakârlıkla yapıldı ve bütün bu söylediğim cümlenin arkasında da sizler varsınız dolayısıyla Bu hizmet anlayışının hayata geçişinde sizler büyük rol oynadınız. Alaaddin Başkanımın, 10 senedir bu emaneti layığıyla taşıdığına inanıyorum. Bütün emeği geçen herkese özellikle siz değerli kardeşlerime ayrı ayrı şahsım adına Bolu adına teşekkür ediyor bundan sonraki hayatınızda başarılar, hayırlı çalışmalar diliyorum. Allah kazasız belasız çalışmak nasip etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı