İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları sona erdi. Cuma günü gerçekleşen son oturumda 10 madde görüşülerek karara bağlandı. Mart Ayı toplantıları 2 Mart 2015 Pazartesi günü başlayacak.

02 Şubat Pazartesi günü Yaşar Yüceer Başkanlığında başlayan ve hafta boyunca devam eden İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Son oturumda 10 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak İller Bankası Genel Kurulu toplantısında İl Özel İdaresini temsilen bir adet üye seçimi yapıldı. Oy Birliği ile Meclis Başkanı Yaşar Yüceer seçilirken, Kıbrısçık İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine de İsa Bilgin seçildi.

Göynük İlçesi Umurlar Köyü hudutlarında tapunun H25-b-18-a pafta, 211 ada, 1 parsel nolu taşınmaz için hazırlanan tarımsal hayvancılık amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması ve Merkez İlçe Avdan Köyü hudutlarında tapunun 1 pafta, 179 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için II. Konut alanı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması talepleri oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilirken, İl Özel İdaresinde ihtiyaç olan 2 adet şef kadrosunun ihdasının uygun olduğu belirtilen Plan ve Bütçe Komisyon raporu da kabul edildi.

Hafta içindeki toplantılarda görüşülen Yeniçağa Köylere Hizmet Götürme Birliğine 25 bin TL, Mudurnu Köylere Hizmet Götürme Birliğine 150 bin TL, Kıbrıscık Köylere Hizmet Götürme Birliğine Beko-Loder alımı için kullanılmak üzere 140 bin TL. ödenek aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporları da oy birliği ile kabul eden meclis üyeleri İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunda uygun olduğu belirtilen Merkez ilçe Çamyayla Köyü hudutlarında teknik alt yapı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planının onanması talebini de kabul etti. Toplantı, Mart Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının 02 Mart Pazartesi günü başlamasının kararlaştırılmasıyla sona erdi. Haber Merkezi