Yeni eğitim yılı itibariyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde birçok topluluk etkinlik yapmak için harekete geçti. Bu sebeple üyeleri ile bir araya gelmeye başlayan topluluklar kendilerini tanıtarak ne gibi faaliyetler gerçekleştirecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıyor.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu yaklaşık 200 kişinin katıldığı bir tanışma partisi düzenleyerek yeni dönem açılışını gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan TOG Bolu Koordinatörü İbrahim Çalışkan, Topluluk olarak bugüne kadar toplumsal yarar sağlayan etkinlikler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu sene büyük hedeflerde yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan siz değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni ve daha geniş kapsamlı projelere imza atacağız. Hepinize katıldığınız için tekrar teşekkür ederim." dedi.

Program Toplum Gönüllüleri sunumu ile devam etti. Sunum sonrası etkinliğe katılan gençler doyasıya eğlendi. Etkinliğe TOG Vakfı üyeleri ve TOG Bolu tam kadro katılırken ayrıca AİBÜ Öğrenci Konseyi, Engelsiz Hayat Topluluğu, X Gençlik Hareketi üyeleri ve üniversiteli öğrenciler katıldı. Emrah ÖGET