6 Temmuz Cumartesi günü ‘Alibaba Ve Son Harami' oyunu ile minik ziyaretçilerini karşılayan Esas 14 Burda AVM, 13 Temmuz'da Nasreddin Hoca'nın Çevre Sevgisi, 20 Temmuz'da Efecan İle Alican ve 27 Temmuz'da Macera Peşinde gösterisiyle minik ziyaretçilerinim unutulmaz bir yaz yaşatacak.

Esas 14Burda AVM, yaz boyunca her Cumartesi saat 17.00'de ücretsiz gerçekleştirilecek birbirinden keyifli tiyatro oyunları ile doyasıya eğlenmeleri için minik ziyaretçilerini davet ediyor.

Program Akışı

13 Temmuz Nasreddin Hoca'nın Çevre Sevgisi 17.00

20 Temmuz Efecan İle Alican 17.00

27 Temmuz Macera Peşinde 17.00

Esas 14 Burda AVM Hakkında…

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilerek 2015 yılında kapılarını açan Esas 14 Burda AVM, 34 bin m2'lik kiralanabilir alanı, toplam 102 adet mağaza, hipermarket ve yapı market alanları, 1000 araç kapasiteli otoparkı ile Bolu'da hizmet vermektedir. Ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayan konsept mağazalarının yanı sıra yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile Bolu'nun yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkmaktadır. Esas 14 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP'nin organize ettiği MarCom Ödüllerinde Bowling Öğrenmeyen Kalmasın” projesiyle 1 Platin ve 1 Altın ödülün sahibi olmuştur.

Esas Gayrimenkul Hakkında

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyetine başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurt içi ve yurt dışında toplamda 1.2 milyon m²'lik kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır.