Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen ve Dokuz Eylül, İstanbul, Celal Bayar, Kırıkkale ve İnönü Üniversiteleri ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden gelen öğrenciler, ‘2. Ulusal Tıp Öğrencileri Kongresi'nin bir ayağını Highway Outlet AVM'ye taşıdılar. Öğrenciler Highway'de bulunan Mengen Türk Mutfağı'nda akşam yemeklerini yedikten sonra The Palm Cafe'de canlı müzik ve bowling keyfi yaşadılar.
Yaklaşık 250 öğrencinin yer aldığı, AİBÜ tarafından düzenlenen ve Dokuz Eylül, İstanbul, Celal Bayar, Kırıkkale ve İnönü Üniversiteleri ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi öğrencilerinin yer aldığı ‘2. Ulusal Tıp Öğrencileri Kongresi' kapsamında Highway Outlet AVM'de bir dizi etkinlik düzenlendi.
İlk etkinlik Mengen Türk Mutfağı'nda düzenlendi. Düzenlenen akşam yemeğine AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun da katıldı. Prof. Dr. Coşkun yemek öncesinde tüm masaları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.
AİBÜ'nün ev sahipliğinde düzenlenen ‘2. Ulusal Tıp Öğrencileri Kongresi' hakkında konuşan Prof. Dr. Coşkun, Bu kongre öğrencilerimizin her alanda gelişmesine katkıda bulunacaktır. Öğrencilerimize her türlü desteği vermeye hazırız. . Kongrenin öğrencilerimize tecrübe kazandırmasını, kendilerini geliştirmelerine ve ülkeye hizmet etmelerine vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Öğrenciler daha sonra ise Highway bünyesinde yeni açılan The Palm Cafe'ye gittiler. Burada canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler, daha sonra ise bowling oynadılar.