Taipei Ekonomik ve Kültürel Misyonu Başkanı James C.H. Chen, beraberinde eşi Maria Peng ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyarette bulundu.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özkoparan, Harun Savcı ve Engin Ergin tarafından kabul edilen Tayvan Taipei Ekonomik ve Kültürel Misyon Başkanı James Chen, kendilerini kabul etmelerinden dolayı Başkan Emin Semercioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek Tayvan ekonomisi, ithal ve ihraç ürünleri hakkında Oda Yönetim Kurulu'na bilgiler verdi.
Tayvan'ın Asya'daki gelişmiş ekonomilerden birisine sahip olduğunu belirten Chen, Bolu TSO Meclis ve Yönetim Kurulu'nu Tayvan'a davet etti. Turizm konusuna da değinen Chen, Beypazarı'nı örnek göstererek, Beypazarı'na giden yabancı turistlerin içinde en fazla paya sahip olanların Tayvanlılar olduğuna dikkatleri çekti ve aynı durumun Bolu için de mümkün olabileceğini, bunun için Bolu iş dünyasının Tayvan'da kendilerini ve şehirlerini tanıtmak amaçlı yürütecekleri tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu ise Taipei Ekonomik ve Kültürel Misyon Başkanı James Chen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Bolu'nun coğrafi konumu, avantajları, sektörel yapısı, sanayi ve ihraç ürünleri hakkında bilgiler verirken, aynı zamanda Bolu'nun altı kategoride sahip olduğu zengin potansiyel hakkında bilgiler aktardı. Bolu'nun Tayvan'a ihracatının artırılması için her türlü temas ve bilgilendirme noktasında kendilerine her zaman yönlendirme yapmaya hazır olduklarını ifade eden Emin Semercioğlu, iki ülke arasındaki ticari işbirliğinin mutlaka geliştirilmesi gerektiğini belirtti.
Bolu'nun sektörel tanıtım filminin gösteriminin de yapıldığı ziyaret sonunda James Chen, Bolu TSO özel defterini imzaladı.