Bolu Ticaret Meslek Lisesi Okulu tarafından mezuniyet töreni düzenledi. Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Ünalan, Belediye Meclis üyeleri, Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Şevket Kayaalp, öğretmenler, mezun olacak olan öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.
Programda bir konuşmada Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan yaparak, Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler; sizlere bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. En kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah'a emanet olunuz” dedi.
Konuşmaların ardından okullarını dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Daha sonra ise okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak katkıda bulunan hayırseverlere de plaketleri takdim edildi.
İl dışında bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın plaketini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Ünalan'ın elinden Belediye Başkan yardımcısı İhsan Ağcan aldı.