THK, İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında İzzet Baysal Caddesinde stant açarak tanıtım yaptı. THK Bolu Şubesi adına bilgi veren Koray Varlık, THK Genel Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Her yıl binlerce gence yemek ve konaklama dahil ücretsiz verdiği amatör-sportif havacılık eğitimleriyle adından söz ettiren Türk Hava Kurumu, Türkiye Kanatlarımın Altında” projesi ile Türkiye'nin dört bir yanında havacılık faaliyetlerini tanıtacak. Projenin ilk etabı olan 05 Nisan - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında 16 farklı şehirde tanıtım faaliyetleri ve gösteri uçuşları gerçekleştirilecek. Vatandaşlar daha önceleri sadece televizyonlarda görebildiği Motorlu yamaçparaşütü ve yelkenkanat gibi hava araçlarını ile yapılacak hava gösterilerini canlı olarak izleme şansı yakalayacak.
40 gün boyunca Türkiye'nin değişik bölgelerine hareket edecek tanıtım tırı ve ekibiyle; Türk Hava Kurumu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve faaliyetlerinin vatandaşlara daha yakından anlatılması, havacı bir nesil yaratmak yolunda gençlerimizin daha aktif olmalarına destek vermek amaçlanıyor.
İzzet Baysal Şükran Günleri nedeniyle Bolu'ya gelen THK personeli, İzzet Baysal Caddesi'ne açtıkları stantla tantıım çalışmasında bulundular. THK Bolu Şubesi adına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Koray Varlık, İzzet Baysal Şükran günleri kapsamında, merhum İzzet Baysal Babamıza ve Baysal ailesine şükranlarımızı sunmak amacıyla THK olarak standımızla etkinliklerde yer aldık. Baysal ailesine kentimize karşılıksız yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri hayırlar için teşekkür ediyoruz” dedi.