25 Temmuz 2013 tarihinde THK Bolu Şubesini kapatan genel merkez yönetimi, 19 Ağustos 2013 tarihinde Vilayet Meydanı'nda bulunan 296 m2'lik arsayı satmak için ihaleye çıkmış, ancak arsanın imar durumunda sorun olduğu için alıcı çıkmamıştı.
THK Genel Merkezi son aldığı karar ile arsayı satmaktan vazgeçti ve Vilayet Meydanı'nda bulunan arsasına iş hanı yapmak üzere yeni bir ihaleye çıktı. İhaleye katılmak isteyenlerin 27 Ocak 2014 tarihinde THK Genel Merkezi'nde olmaları istendi.
THK Genel Merkezi Vilayet Meydanı'nda bulunan ve 1999 Depreminden bu yana atıl vaziyetteki arsasını değerlendirmek için harekete geçti. THK Genel Merkezi aldığı son karar ile 296 m2 arsa üzerine iş merkezi yapmak için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.
İHALEYLE SATMAK İSTEMİŞTLERDİ
THK Genel Merkezi değeri milyonlarla ifade edilen ve Kent Meydanı projesinin tamamlanmasıyla değerine değer katan 296 m2'lik arsayı satmak için 19 Ağustos 2013 tarihinde Bolu'da daha sonra ise THK Genel Merkezi'nde ihale gerçekleştirmiş, ancak ihalelere kimse katılmamıştı.
SATMAKTAN VEZGEÇTİLER
THK Genel Merkezi son aldığı karar ile Vilayet Meydanı'nda ki arsaya iş merkezi yapmak için ihaleye çıkmaya karar verdi. THK Genel Merkezi tarafından çıkılan ihaleyle ilgili yapılan açıklamada;
Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait Bolu ili Tabaklar Mah. 1 pafta 307 ada 108 parselde bulunan arsaya THK Bolu işhanı binası yaptırılması işi 27 Ocak 2014 Pazartesi günü saat:14.30'da kapalı teklif alma usulüyle ihale edilecektir.İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No:33 Opera/ANKARA) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne vereceklerdir.