Acemilerle uğraşmayın dedi, vatandaşa böyle seslendi:

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, milletvekili adaylarına destek vermek üzere geldiği Aşçılar Diyarı Mengen'de, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Üç milletvekili adayının tecrübeli isimler olduğunu söyleyerek Acemilerle uğraşmasın Mengenliler” diyen Üstün, vatandaşlara çağrıda bulunarak, Testiyi taşıyanla testiyi kıranı ayırt etsin vatandaşlarımız. Hizmeti yapanla bahane üreteni ayırt etsinler. Bunu yaparlarsa Mengen'imiz, Bolu'muz ve ülkemiz kazanacaktır” dedi.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Aşçılar Diyarı Mengen'de vatandaşlarla bir araya geldi. Üstün, Milletvekili Adayları Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, İlçe Başkanı Muhammed Sargın ve çok sayıda partilinin katılımıyla Cumartesi günü gerçekleşen çalışmalarda ilçe halkından büyük ilgi gördü.

“BOLU HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ FAZLASIYLA ALDI”

Vatandaşlarla bol bol sohbet ederek hem destek isteyen hem de talep ve şikâyetlerini dinleyen Ayhan Sefer Üstün, Mengenlilerin CHP'li Mengen ve Gökçesu Belediyelerinin hizmet üretememesinden yakındıklarını söyledi. AK Parti döneminde Bolu'nun hak ettiği hizmetleri fazlasıyla aldığını belirten Üstün, Bakın biraz önce Yeniçağa üzerinden buraya geldik, yumurtayı salsanız adresi şaşmadan doğru Mengen'e gelir. O kadar güzel, dümdüz yollar yapmışız. Bu yolun eski halini de biliyoruz. AK Parti bir taraftan dağları delmiş, kesmiş diğer taraftan derelere gem vurmuş, az iş değil bunlar. CHP o yolun duvarını yapamaz, bırakın kendisini. AK Parti işte böyle bir hizmet anlayışıyla çalışmış burada” diye konuştu.

CHP'Lİ BELEDİYELERİN İŞ YAPACAK MECALİ YOK!

Kaybedilen 2 belediyeyi kaza olarak nitelendiren Üstün, Biraz önce bir vatandaşımız bizlerden ‘çocuk oyun parkı' istiyor. Dedik ki; belediye yapması lazım bunu. Belediyenin mecali yok, gücü yok, parası yok cevabı verdiler diyor. Hatta buraya az para girdiğini söylüyorlar ve böyle bir gerekçe uyduruyorlarmış. AK Parti döneminde her belediyeye nüfusa göre eşit oranda ödenek geliyor. Bunlar parayı uygun yere harcamazlar, kesinlikle parayı çarçur ediyorlar. Başka bir belediyemizde de (Gökçesu) daha önce AK Parti döneminde alınmış parke taşlarını döşeyecek durumlarının bile olmadığını gördük” ifadelerini kullandı. Üstün, konuşmasının devamında şunları söyledi: Mengen'e yapılmamış hizmet kalmamış; hükümet konağıyla, adliye sarayıyla, hastanesiyle, yoluyla, barajıyla, fakültesiyle. Bakın bir fakülte öyle kolay kolay il dışına çıkmaz. Ben bu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ilde bulunması gereken fakülteyi Mengen'e getirmişler. Bu büyük bir başarıdır. Ve de onların Mengen'e ne kadar önem verdiğinin çok açık bir göstergesidir.”

“MUHALEFET VATANDAŞA BİR ŞEY VEREMEZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, açıklamalarının devamında 3 milletvekili adayının Bolu için büyük şans olduğunu söyledi. Muhalefet milletvekilinin Bolu'ya kazandıracağı hiçbir şeyin olmayacağının altını çizen Üstün, vatandaşa çağrıda bulunarak Milletvekili Adaylarımız Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin. Üçü de pırıl pırıl arkadaşlarımız. Üçünün de meclise gitmesi lazım. Fatih bey hem milletvekilliği hem de bakan yardımcılığı döneminde Bolu'ya ve ülkemize müthiş hizmetlerde bulundu. Biz istiyoruz ki; üç arkadaşımız Bolu'yu güçlü bir şekilde temsil etsin. Hizmet üretemeyen muhalefet partisi belediyeleri gibi muhalefet milletvekilleri de vatandaşa bir şey veremez. Kuvvetli bir iktidar olmasını istiyorsanız, Bolu'nun Ankara'da kuvvetli bir şekilde temsil edilmesini istiyorsanız 3'ünün de Meclise gelmesi lazım.

“ACEMİLERLE UĞRAŞMASIN MENGENLİLER”

Bunlar tecrübeli siyasetçiler oldu artık. Dünyayı tanıyorlar, Türkiye'yi Bolu'yu tanıyorlar, her köydeki muhtar ve vatandaşı tanıyorlar. Onun için acemilerle uğraşmasın Mengenliler… Ben vatandaşlarıma seslenmek istiyorum; Testiyi taşıyanla testiyi kıranı ayırt etsin vatandaşlarımız. Hizmeti yapanla bahane üreteni ayırt etsinler. Bunu yaparlarsa Mengen'imiz, Bolu'muz ve ülkemiz kazanacaktır” diye konuştu. Haber Merkezi