Bolu Belediyesi'nin Aralık ayı ikinci oturumunda söz alan CHP'li Meclis üyesi Erkan N. Gürkan, İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan Tescilli binayı reklam giydirmeleriyle kapatmışlar. Bunun için gerekli izin alındı mı” diye sordu. Konudan haberinin olmadığını belirten Başkan Yılmaz, CHP'li üye Gürkan'a teşekkür ederek, gerekli iznin olup olmadığının incelenmesini istedi.

ÖZEL HABER: Hakan AYDIN

İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan tescilli binaya yapılan giydirme, CHP'li Meclis üyesi tarafından Bolu Belediye Meclisi'ne taşından. Belediye Meclisi'nin sonunda söz alan CHP'li üye Erkan N. Gürkan, İsmetpaşa Caddesi'nde tescilli bir bina bulunuyor. Bu bina orjinaline uygun olarak yeniden inşa edilmişti. Ancak görüyoruz ki binanın ön kısmı reklam kaplamalarıyla giydirilmiş durumda. Bunun için iş yeri sahibinin gerekli izni var mı? Yada böyle bir izin verilecekse binanın tescillenmesine ne gerek var?” diye sordu.

Meclis üyesinin binayla ilgili sorduğu soru sonrası teşekkür eden BEleidye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yapılan çalışmadan kendisinin haberi olmadığını belirterek İmar Müdürlüğü'ne talimat vererek gerekli izinlerin olup olmadığının araştırılmasını istedi.