Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 29 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yapılan TEOG nakil başvuru sonuçlarını e-Okul üzerinden duyurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden elde edilen verilere göre Bolu'da bulunan liselerin boş kontenjanları ve taban puanları şöyle…

E-Okul üzerinden açıklanan sonuçlara göre Bolu'da eğitim ve öğretim veren Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıfta 174 nakil boş kontenjanı bulunurken Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıfta 137 nakil boş kontenjan kaldı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıfında 119 nakil boş kontenjanı varken İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 9. Sınıfında 113 nakil boş kontenjan mevcut.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklamasına göre bu sene eğitim-öğretime başlayan Bolu Sosyal Bilimler Lisesi'nin hazırlık sınıfında ise 3 nakil bol kontenjan olduğu belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG kapsamında evlerinden uzak okullara yerleştirilen öğrenciler için 17 Ekim'e kadar nakil hakkı verdi. Başka bir okula nakil yaptırmak isteyen öğrencilerin il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde kurulan komisyonlara her hafta dilekçe vermesi gerekiyor.

E-Okul üzerinden açıklanan sonuçlara göre Bolu'da bulunan liselerin boş kontenjanları ve taban puanları şöyle: