Lige deplasmanda Gaziantep BBSK beraberliği ile başlayan Boluspor'da Manisaspor hazırlıkları devam ediyor. Günde yaptığı çift antrenmanla Manisaspor hazırlıklarını sürdüren Boluspor, sabah saatlerinde laktat testinden geçerken akşam topla çalışma yaptı.

Kırmızı beyazlılara, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında verilen iki günlük izin sona erdi. Boluspor PTT 1. Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Günde çift antrenmanla Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, sabah laktat testine tabi tutuldu. Kırmızı-beyazlı oyuncuların taktat testindeki performansları ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.

ERGİNER UYARILARDA BULUNDU

Sabah antrenmanında laktat testine tabi tutulan kırmızı-beyazlılar, akşam antrenmanında ise pas çalışması dayalı çalışma yaptı. Teknik direktör Reha Erginer, antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla yaklaşık 5 dakika süren bir toplantı yaptı. Daha sonra antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra topla çalışma yaptı. Pas çalışmasına dayalı çalışmada oyuncularını sık sık uyaran tecrübeli teknik adam Reha Erginer, oyunculardan istediklerini birebir anlattı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparak antrenmanı stretching ile sonlandırdı. Boluspor, sabah ve akşam yapacağı çalışmayla Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.