Lig de kötü günleri arka arkaya aldığı iyi sonuçların ardından atlatan Boluspor, hafta sonu oynayacağı Alanyaspor maçına hazırlanıyor. Temposunun hiç düşürmeyen kırmızı beyazlılar zorlu maça çift antrenmanla hazırlanıyor.

Alanyaspor maçına gün de çift antrenmanla hazırlanan Boluspor'da tek hedef 3 puan. Hafta sonu Alanyaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz karşılaşma için temposunu hiç düşürmüyor. Alanayaspor karşılaşması için bir taraftan sakat oyuncuların maça yetiştirilmesi için büyük caba sarf edilirken,kırmız beyazlılar akşam çalışmasına kelecilerle birlikte 24 kişi çıktı.

Akşam antrenmanında tedavilerine devam edilen Kaleci Soner, Ramazan, Alican, Henri Belle katılmayarak için salonda çalışırken, geriye kalan oyuncular Teknik Direktör Cüneyt Karakuş önderliğinde antrenmana devam ettiler. Topla ısınma ve 5'e iki ile devam eden çalışma ardından yerini dar alanda kaleli tempolu çift kaleye bıraktı. Alanyaspor maçına mutlak galibiyetle sahaya çıkacak olan kırmızı beyazlılar maç gününe kadar çalışmalarına devam edecekler. Fahri GÜNDÜZ