TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu'nun sahnelediği, "Bir Dokunuş Yeter" interaktif oyunuyla TOÇEV temizliği anlatıyor.
Scotch-Brite ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı işbirliği ile TOÇEV'in 2011 yılından itibaren sürdürdüğü "Temiziz" projesi, 26–29 Mart tarihleri arasında Bolu'da okullarda temizlik eğitimi verecek.
TOÇEV'in Scotch-Brite ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiği Temiziz projesi kapsamında hazırlanan interaktif tiyatro oyunu kanalı ile ilköğretim öğrencilerine temizliğin sağlık için önemi öğretiliyor.
TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu "Bir Dokunuş Yeter" oyununun "Fiber Adam" ve "Bakterius" karakterlerinin, çocuk oyunlarında alışılmadık şekilde rock müziği kullanması, ilköğretim öğrencilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Tiyatro oyununda aynı zamanda çocuklara dünyadaki yerlerinin çok önemli olduğunun ve isterlerse birçok şeyi değiştirebilecek güce sahip oldukları anlatılıyor.
Eğitim sonrasında hediye edilen kitlerle hem çocukların hem de evdeki diğer aile fertlerinin bilgilenmesi planlanan proje ile bugüne kadar toplam 17 il, 51 okul ve 13.653 öğrenciye ulaşıldı.