CHP'li Tanju Özcan'ın muhtarlarla yaptığı toplantıda konuşan CHP Bolu 3. Sıra Adayı Elfaz Temiz, AK Parti Vekillerinin Bolu'ya bugüne kadar hiçbir eser kazandırmadığını söyleyerek Bolu'da İzzet Baysal, Yeniçağa'da Yaşar Çelik olmazsa inanın ki Bolu bitmiş” dedi.

CHP'li Tanju Özcan'a ‘Atom Karınca' benzetmesinde bulunan CHP 3. Sıra Adayı Elfaz Temiz, Özcan'ın hızına yetişemediğini söyledi. AK Parti'nin yerine getirdiği icraatları iktidarın yapmak zorunda olduğu görev olduğunu söyleyen Temiz, Kıbrıscık'ın yolunun hala açılmadığını belirterek Açsan ne olur Kıbrısçık'ın yolunu açmazsanız ne olur? Kıbrısçık'ı bitirmişsiniz. Dörtdivan bildiğim aynı Dörtdivan. Gerede'de hiçbir değişen bir şey yok. Samimi olarak söylüyorum. Ocak ayında Sayın Kılıçdaroğlu geldiğinde deri işçilerinin çalıştığı deri sanayinin olduğu bölgeyi bana da görmek nasip oldu. Gittim. Yarım saat içerisinde o sokakta nefesim tutuldu. Bu sırada o kadar kötü şartlarda insan çalışmaz çalıştırılmaz. Diğer taraftan Gökçesu. Bolu'ya ilk tayin olduğum zaman Gökçesu'daki sağlık ocağına torpil yaptırdım ama vermediler beni. Orası çok hoşuma gitmişti. Hala aynı yolu duruyor. Hala aynı şekilde. E-5'ten kamyon aşırı geçtiği için bu yol çöküyor. Bunu değiştiriyorlar. Dört senede bir asfalt yeniliyorlar. Hizmet yapılacak. Belediyenin hizmetlerine biz bakmıyoruz. O belediye başkanın görevleri. Kendine çalışıyor. Çalıştığı sürece de kazanıyor” dedi.

AK Parti vekillerinin Bolu'ya hiçbir eser kazandırmadığını söyleyen Temiz, İzzet Baysal olmazsa Bolu'da Yeniçağa'da Yaşar Çelik olmazsa inanın ki Bolu bitmiş. Ama onun dışında bana 13 yıl içinde Allah aşkına Ak Parti'nin milletvekillerinden birisi desin ki ben şu eseri Bolu'ya kazandırdım. Yok böyle bir şey. İzzet Baysal olmazsa Bolu'da Yeniçağa'da Yaşar Çelik olmazsa inanın ki Bolu bitmiş. Bir köylükten asla çıkamaz. Eser olarak diyorum. Yapılan iş olarak diyorum. Onun dışında yüksek standart getirmiş. Neyin standardını getirmiş? Böyle bir şey yok. Bir ay içerisinde gezip görünce insanlarla birebir görüşünce insan daha yakından görmüş oluyor” dedi.

Hükümetin kapalı alanlarda sigara içme yasağı uygulaması haricinde hiçbir icraatını beğenmediğini söyleyen Temiz, iç ve dış politikanın rezalet olduğunu kaydetti. Temiz, Sayın vekilimiz size gerçeği özetledi. Bana 400 milletvekili verirseniz bakın şehit cenazeleri gelmez. Bu hükümeti başından beri yaptığı hiçbir şeyi insan olarak Elfaz Temiz olarak yemin ediyorum beğenmiyorum. Bir tane sigara konusu var bunların doğru yaptığı. Onun dışında hiçbir şeyini tasvip etmiyorum. Etmem de mümkün değil. Dış politika rezalet. İçerde bölünmenin eşiğine getirdin. Daha ne yapacaksın. Ne yapmak istiyorsun amacın ne? Nereye sürüklüyorsun ülkeyi? Muhtar olarak binin aracınıza Diyarbakır'a Şırnak'a, Silopi'ye gidin gelin. Gidebilir misiniz? Gidemezsiniz arkadaşlar. Olay bitmiş. Ama bunları Cumhuriyet Halk Partisi ne Milliyetçi Hareket Partisi ne şu ne bu hale getirmedi. Bunu gizli kapılar arkasında Oslo'da görüşenler, Dolmabahçe mutabakatı yayınlayanlar yapmıştır. Bunun vebalinden asla çıkamayacaklar. Ama umut ediyorum ki, bu ülkeyi kuran parti CHP'dir. Bu kaostan da CHP çıkaracaktır” Haber Merkezi