TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil ile başka bir otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Bolu kesimi Köroğlu Park mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selim Taçkın yönetimindeki 74 BR 315 plakalı otomobil, Ankara istikametine seyir halinde olduğu esnada kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti. Bu sırada İstanbul yönünde giden Mehmet Tuğsal kontrolündeki 06 NIS 996 plakalı otomobil ile çarpışan araç 1 kilometre daha kontrolsüz şekilde ilerledikten sonra durabildi. Kazayı gören sürücüler ise 112 Acil ekiplerini arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk tespitlerde Tuğsat'a ait araçta bulunan Müzeyyen Tuğsat'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Ankara Şehit Hasan Şahan Kışlası'nda görev yaptığı öğrenilen Mehmet Tuğsat ve aynı araçta yer alan Elif Tatlı ise yapılan ilk müdahalenin ardından kent merkezinde bulunan hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Müzeyyen Tuğsat'ın cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Morgu'na kaldırıldı. Erol DEĞİRMENCİ