İki ay önce devrilen telefon direklerinden üç tanesi yaşlı iki abonenin irtibatını kesince vatandaş isyan etti. Mudurnu Bulanık Köyü'nde 70 gün önce devrilen telefon direkleri yerine dikilmedi, iki yaşlı abone mağdur oldu.
Bulanık Köyü'nden Muharrem Şentürk (74) Telekoma isyan ediyor. Şentürk, İki aydan fazla oldu. Köyde direkler yerlerde sürünüyor. Gelen yapan bakan yok. Ben faturamı zamanında ödüyorum. Ödemediğimde faizi ile alıyorlar. Bende iki aylık faturamı hatları yapmadıkları için ödemeyeceğim. Derdimi Başbakana mı söylemeliyim” dedi.
Telefonu kesik yaşlı teyze Hamide Yıldırım(76) ise, iki ay oldu telefonumuz çalışmıyor. Hastayım çocuklarım her gün aramaktalar. Şimdi çok hastayım, telefonda yok gelip yapsınlar. Çocuklarımla konuşayım telefonsuzluk mezarlıktaymışım gibi oluyor” dedi.
Köy Muhtarı Garip Özcan, Gerekli yerlere müracaat ettik. Ancak arıza servisi hattınızda arıza yok diyor. Peki bu yola devrilen direkler kimin, köylü beni her gün gelerek ne olacak niye bakmıyorsun diye taciz ediyorlar. Yaşlılar çocukları arıyorlar. İki aydır hasta olan yaşlı teyze telefon bana arkadaştı. Kızlarım arar sorardı” dediler.