Boluspor, PTT 1'inci ligin 11'inci haftasında kendi sahasında Vartaş Elazığspor ile 0–0 berabere kaldı. Zorlu karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş ve Vartaş Elazığspor teknik direktörü Bayram Bektaş açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, ortaya konan oyundan memnun olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:“Bizim takım açısından 90 dakika çok kötü geçmedi, iyi geçti. İyi mücadele ettik. Tempomuzda yüksekti. Ara ara Elazığ oynadı, biz bekledik. Ara ara biz oynadık. İkinci devre 10–15 dakika biz oynadık. Tabi baskı anlamında golü çıkarmamız lazımdı. Gol olmaz ise, sıra Elazığ'a geçiyor doğal olarak. Ben ortaya konan mücadele bir düzeyde olduğu sürece diğer maçların daha iyi olacağını düşünüyorum”

“BU KONUDA BİRAZ DAHA SABIR DİYORUM”

Karakuş, bir basın mensubunun gol pozisyonlarını değerlendirememe konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamadığı sorusuna ise şu cevabı verdi: Sezon başından beri devam eden bir durum. Her hafta çalışıyoruz. Sezonun 1'inci gününden bu yana gelen bir sıkıntı. Burada fikrimi söyleyeyim. Bu takımın santraforları belli, hücum oyuncuları belli. Bu takım bu ekiple başlamış ve bu ekiple gidecek. Yani ben bazı oyuncuların üzerindeki tahammülsüzlüğü anlamış değilim açıkçası. Sonuçta Boluspor için buradalar. Bu takım için buradalar. Biraz daha sabretmemiz lazım diye düşünüyorum. Bazı oyuncularımıza. İsim de verebilirim Ofere. Çünkü elimizde çok golcümüz yok çeşitli. Varyasyonlar deniyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Biraz daha sabırlı olursak, Bolu için artı olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda transfer yapma şansımız yok, oyuncu alma şansımız yok, mevcut kadroya biraz daha sahip çıkarsak, bu şehrin ve bu takımın avantajı olacak diye düşünüyorum.

Sonlara doğru yorgunduk, Bu konuda biraz daha sabır diyorum. Gol çalışıyoruz, daha çok çalışacağız. Gönül isterdi ki, gol pozisyonlarına 1'inci devre girebilelim. Sonlara doğru yorgunduk, yapamadık belki. Daha diri girebilseydik, yapabilirdik diye düşünüyorum. Bu Elazığ'ın direncine bağlı olarak da gelişti. Çünkü birkaç haftadır kötü gidiyorlardı, biz de bir iyi bir kötü gidiyoruz. Bizim için stresli bir maçtı. Acaba nasıl bir sonuç çıkacak. Çünkü en son burada oynadığımız Alanya maçı moral anlamında kötü bir maçtı. Tedirginlik herkeste vardı, acaba ne çıkacak diye. Ben açıkçası bugün oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Kazanmak istediğimizi düşünüyorum. Onun için gerekli şeyleri yaptık ama daha fazla şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. O yönde çalışacağız. Önümüzde bir ara var, o arayı değerlendirip önümüzdeki maçlar daha iyi olacak diye düşünüyorum.”

“DURAN TOPLARDAKİ ZAAFIMIZDAN GOLÜ YİYEBİLİRDİK”

Elazığspor teknik direktörü Bayram Bektaş ise şunları dile getirdi: İki takımın oyucularını da kutluyorum. Güzel centilmence geçen bir maç oldu. Bolu gibi zor bir deplasmandan 1 puanla dönmek iyidir. Maçın geneline baktığımız zaman, iyi başladık. Kafadan da golü bulabilirdik. Daha sonra biraz kopukluk oldu. Hem dönen toplar hem de orta sahada rakibe uzak oynamamız sebebiyle biraz rakibe oynama fırsatı verdik. Duran toplardaki zaafımızdan golü yiyebilirdik. Yine tekrar golü atabilirdik. Maç gitti, geldi diyebiliriz. Ama genel anlamda her iki tarafında 1 puana sevindiğini düşünüyorum. Bizim için 1 puan deplasmanda önemli. Arayı değerlendirmemiz lazım. Birkaç eksiğimizin üzerinde çalışıp, 1461 Trabzon maçında kendi evimizde taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Boluspor'a da teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel bir şekilde ağırladılar. Onlara da başarılar diliyorum. Biz artık önümüzdeki maçı düşünüyoruz.” Fahri GÜNDÜZ