Son dönelerde artan şehit haberleri sonrası Bolu'da renk ayırt etmeksizin bir araya gelen taraftar grupları, tek yürek tek ses oldu. Yaklaşık 10 bin taraftar teröre karşı protesto yürüyüşünde teröre lanet yağdırdı.

Teröre karşı tek yumruk” yürüyüşüne katılan yaklaşık 10 bin kişi Vilayet Meydanı'nda toplanarak terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Hiçbir siyasi oluşumun barındırılmadığı yürüyüş, Bolu'da son zamanlarda yapılan en coşkulu yürüyüş olarak tarih sahnesinde ki yerini aldı.

Türk bayraklarıyla yürüyen Bolululara yürüyüş öncesinde provokasyonlara gelmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen grup, Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attılar. İzzet Baysal Caddesinde Atatürk'ün Gençliği Hitabesi toplu bir şekilde okunurken, Vilayet Meydanı'nda başlayan yürüyüşte tuttukları takımların formasıyla gelen taraftarlar ve Belediye Meydanı'nda bulunan Köroğlu Heykeli'nin önünde gerçekleşen saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. Haber Merkezi