Boluspor, PTT 1. Ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki grup halinde taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yaptı.

Kırmızı-beyazlılar, ligin 6.haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki grup halinde taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi ve antrenmanlarda sakatlık istemediğini söylediği öğrenildi.

TAKTİK VE SON VURUŞ ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynandı. Daha sonra iki grup halinde dönüşümlü olarak taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kalede sonrası kırmızı-beyazlılar antrenmanı stretching ile sona erdirdi.

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile noktalayıp kampa girecek.