Boluspor, PTT 1'inci liginin 21'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamladı ve Adana'da kampa girdi. Kırmızı beyazlılar, Adana Demirspor karşılaşmasını kazanıp, ligin ikinci yarısında yaptığı çıkışı sürdürmek istiyor.

Ligde yarın Adana Demirspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hafta başından bu yana Bolu'yu etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle Antalya'da 5 gün boyunca kamp yaptı. PTT 1'inci ligin 21'inci haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci yarıya 4 karşılaşmada 10 puan toplayarak başlayan kırmızı beyazlılar, çıkışını sürdürmek istiyor.

KADROYA TAKVİYE YAPTILAR

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Adana Demirspor, ikinci yarıda kadrosuna birçok takviye yaptı. Adana ekibi, Sırp kaleci Budimir Janosevic, Fatih Şen, Umut Gündoğan, Hakan Çinemre, Erman Taşkın ve Artun Akçakın ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK YILDIRIM'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. Adana Demirspor- Boluspor maçını Manisa Bölgesinden üst klasman hakemi Yunus Yıldırım yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Manisa Bölgesi üst klasman hakemi Yunus Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Cumhur Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tolga Kadaz.

MAÇ TRTSPOR'DA

Ligin 21.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 21.haftasında yarın saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak olan Adana Demirspor- Boluspor karşılaşması TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek.

KİBONG CEZALI

Kırmızı beyazlılarda Kibong, Samsunspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla Adana Demirspor karşılaşmasında arkadaşlarını yalnız bırakacak. Haber Merkezi