Boluspor, PTT 1'nci ligin 29.haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Adanaspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda Adanaspor'un penaltıdan attığı gole engel olamayınca 3 maç aradan sonra mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, Adanaspor karşılaşmasının ardından tekrar düşme hattına geriledi.
Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, hayati önem taşıyan karşılaşmaya Atacan, Zlatkov, Adem, Cemil, Hakan, Abdulkadir, Alican, Dimitrov, Alp, Emre, İskender on biri ile çıktı. Karşılaşmaya istekli ve arzulu başlayan ekibimiz maçın 10.dakikasında İskender ile ilk pozisyonuna girdi. İskender'in kaleyi sağ çaprazdan gördüğü bölgeden vurduğu sert şut az farkla yandan auta çıktı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Adanaspor, Boluspor kalesinde etkili oldu. Boluspor kalesine sağlı sollu ataklarla yüklenmeye çalışan ve duran toplarda etkili olan Adanaspor, tecrübeli kaleci Atacan'ı geçemedi. İlk 45 dakikada oyunu istediği gibi yönlendiren Adanaspor, ilk yarıda girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamazken, Veli Kızılkaya ve Tiago Bezerra ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk 45 dakika 0-0 sonuçlandı.
Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Dimitrov oyundan çıkarken, İlyas oyuna dahil oldu. Her iki takımda ikinci yarıya kontrollü başladı. Bolupor 46.dakikada gole çok yaklaştı. Emre'nin ceza sahasına yaptığı ortaya kafayla vuran Abdulkadir'in vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak bir golden oldu. Boluspor 62.dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. Adanaspor defansının arkasına iyi sarkan Emre'nin vuruşunu Veli son anda kornere gönderdi. Dakikalar 65'i gösterdiğinde Adanaspor penaltı vuruşu kazandı. Boluspor'dan İlyas, ceza sahasında İzzet'i düşürünce karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Tiago, topu Boluspor ağlarıyla buluşturarak Adanspor'u 1-0 öne geçirdi.
Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Adanaspor'un bulduğu golden sonra 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Alp ve Hakan oyundan çıkarken, Emrah ve Mustafa Kayabaşı oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor, Adanaspor'a 1-0 yenilerek 3 hafta aranın ardından mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, bu sonucun ardından ligde 16.sıraya gerilerek haftayı düşme hattında kapattı. Boluspor, ligin 30. haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.