Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Bolu İl Temsilciliği ilköğretim okullarında başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Bolu İl Temsilciliği, Nisan 2010'dan bu yana ilimiz ilköğretim okullarında sürdürdüğü çalışmalarını 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde 7 ilköğretim okulunda devam ettiriyor.
Çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren TEGV Bolu İl Temsilcisi Zeynep Burcu Şahiner, Bolu'da faaliyet göstermeye başladığımız günden bu yana 3500'ü aşkın çocuğumuzun eğitimine destek olduk ve onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak, ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkartacak etkinlikler gerçekleştirdik. Her dönem olduğu gibi bu dönem de çocuklarımızın etkinlik içerisinde geliştirdiği proje çalışmalarını dönem sonunda bir paylaşım şenliği organize ederek paydaşlarımız ve velilerimizle paylaşıyoruz. Kimi kendi yazdığı şiirleri okuyor kimi tiyatro sergiliyor kimi ise resim ve afiş çalışmalarını paylaşıyor. Dönem boyunca binbir emek ile yapılan etkinliklerin dönem sonunda keyifli bir ortamda paylaşılması gönüllülerimizin de motivasyonunu arttırıyor. En büyük arzumuz her dönem daha fazla çocuğumuza eğitim hizmeti götürebilmek ve aramıza yeni yeni gönüldaşlarımızın katılmasıdır. Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen eğitim dostumuz Şerafettin Erbayram'a, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarına, etkinlik planlama sürecinde benimle birlikte titizlikle çalışan değerli okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi.
TEGV Paylaşım Şenlikleri 50.Yıl İzzet Baysal, Koç, Gazipaşa, Kültür, Atatürk, Milli Egemenlik ve Yukarısoku İlköğretim Okullarında farklı günlerde coşkuyla kutlanmaya devam edecek.