Uluslararası Vuslat Derneği tarafından Abant'ta düzenlenecek olan ‘Yeni Türkiye Vizyonu' isimli çalışmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı açıklandı. Cuma günü başlayacak programın, Pazar günü sona ereceği belirtiliyor.

Haber: Hakan Aydın

2005 yılında faaliyetlerine başlayan ve yıl içerisinde belirlenen konu başlığı altında onlarca akademisyen ve katılımcıyla çalışmalara imza atan Vuslat Derneği, hafta sonu Abant'ta ‘Yeni Türkiye Vizyonu'nu tartışacak. Cuma günü başlayarak, Pazar günü yayınlanacak sonuç bildirgesine kadar bir çok toplantının Abant'ta yapılması planlanıyor.

CUMHURBAŞKANI KATILACAK!

Uluslararası Vuslat Derneği tarafından hafta sonu gerçekleştirilecek ‘Yeni Türkiye Vizyonu' isimli çalışmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılacağı belirtiliyor. Cuma günü açılış programına katılmasıan kesin gözüyle bakılan Erdoğan'ın, programının izin vermesi halinde Pazar günü de kapanış etkinliklerinde de bulunacağı belirtiliyor. Erdoğan'ın Abant'ta gelecek olması nedeniyle, Abant'ta güvenlik önlemlerinin arttırıldığı belirtiliyor.