Tayvan Büyükelçiliği Ekonomi ve Kültür Misyonu'nun Tayvan Mutfağı Bolu'da” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte düzenlenen yemek yarışmasında Mengen MYO'nun hazırladığı menü, katılımcıların oyları ile En İyi Lezzet” seçildi.
Highway AVM Kongre ve Balo salonunda düzenlenen etkinliğe, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu temsilcisi Dr. James Chen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, Highway AVM yetkilileri ile İstanbul ve Ankara'da öğrenim gören çok sayıda Tayvanlı öğrenci katıldı.
Etkinlikte düzenlenen yemek yarışmasında Türk ve Tayvan Mutfağından çeşitli yemekler hazırlayan yarışmacılar, yemekleri davetlilerin beğenisine sundu.
Bolu adına yarışmaya, Öğretim Görevlisi Ali Kemal Kemer öncülüğündeki Mengen MYO Takımı katıldı. Mengen MYO Takımı'nın, Mengen Bulgur Çorbası, Kuzu Kol Sarma, Keşli Cevizli Erişte, Etli Pazı, Yaprak Sarma ve Dondurma eşliğinde Kaymaklı Kabak tatlısından oluşan menüsü En İyi Lezzet” seçildi. Mengen MYO Takımına Teşekkür Belgesi Dr. James Chen tarafından verildi.
Tayvanlı öğrencilerin ülkelerinin kültürlerinden örnekler sunarak keyifli anlar yaşattıkları gecede, katılımcıların verdikleri dostluk mesajları ön plana çıktı.