Tarihî Gülezler Konağı'nda Türk Ocakları Bolu Şubesi'nin hazırladığı Servet Somuncuoğlu'nun "Taştaki Türk" adlı fotoğraf sergisi açıldı. Açılışı Vali Yardımcısı Gürkan Karaman tarafından yapılan sergide Türk Dünyası'na ait birbirinden önemli ve anlam taşıyan fotoğraflar yer alıyor.
Vali Yardımcısı Gürkan Karaman açılışın hayırlı olmasını dileyerek, emek verilerek meydana getirilen bu sergiden dolayı emeği geçenleri tebrik etti. Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Yardımcısı Karaman'a Gülezler Konağı hakkında da bilgiler verildi.
Açılış sonrası kısa bir açıklama yapan Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Ercan Üsküp şunları kaydetti: Bu sergimizi Türk Ocağı Bolu Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı ve arkadaşlarımızın hazırladığı bir sergi. Servet Somuncuoğlu'nun bin bir özenle çektiği Türk Dünyası fotoğrafları, Milli mücadelenin yaşandığı yıllarda Bolu'da bir merkez halinde olan Gülezler Konağı'nda Boluluların beğenisine sunmaktan ayrıca bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Sayın Vali Yardımcımız Gürkan Bey'in sergimizi onurlandırması ve açılışımızı yapması da bizi ayrıca onurlandırdı. İnşallah bu fotoğraf sergimiz amacına ulaşır. Gençlerimiz, gelecek nesiller Türk'ün neler yaptığını, neler söylediği konusunda bir bilgi sahibi olurlar ve geleceği yönlendirmek konusunda faydalı olacağını düşünüyorum. Bu resimleri toparlamak biraz zaman aldı. Bunda da en büyük enerji sarf eden bizim gençlik kolları başkanımız ve gençlik kolları üyelerimiz oldu. Hepsine ayrı ayrı ve şahsınızda teşekkür ediyorum. Her şeyde onların el emeği ve göz nuru var. Çok titiz bir çalışma ile bu fotoğraf sergisi Sayın Halkımızın görseline sunulmuş bulunuyor. 19 Mayıs'ın tarihi bir misyon olması dolayısı ile sergimizi bugün açtık.