Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, genişlik ve derinliğe yönelik çalışma yaptı.

Haber Merkezi

Kırmızı-beyazlılar, ligin 19.haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına yaptığı çalışmayla devam etti. Sakatlığı nedeniyle izinli olan Kenan Şahin antrenmana katılmazken, transfer döneminin son gününde transfer edilen Ogün Aytaç Yavuz ve Ömer Alp Kulga takımla birlikte çalıştı.

HAFTA SONU ZORLU BİR MAÇ BİZLERİ BEKLİYOR

Antrenman öncesi Teknik Direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında yaklaşık 5 dakika süren bir konuşma yaptı. Erginer'in oyuncularına Gaziantep galibiyetinden dolayı teşekkür ettiği ve Hafta sonu zorlu bir maç bizleri bekliyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Onların gelmesi ile biraz daha güçlendik diyebiliriz. Gaziantep maçını kazanarak iç sahamızda üst üste ikinci maçımızı kazandık. Manisaspor maçını kazanarak yolumuza devam edebiliriz. Bunu yapacak gücümüz ve kalitemiz var. Sizlere inanıyorum ve güveniyorum” dediği öğrenildi.

GENİŞLİK VE DERİNLİĞE YÖNELİK ÇALIŞMA

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinden ardından genişlik ve derinliğe yönelik beraber oyun geliştirici çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada oyuncuların moralli ve istekli oldukları teknik heyetin yüzünü güldürürken, yeni transferlerinde yer aldığı çalışma yarım saha çift kale maç ile sona erdi. Kırmızı-beyazlı oyuncular antrenmanı stretching sonlandırdı.

Ekibimiz Boluspor, ligin 19.haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirilecek antrenman ile devam edecek.