Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, geleneksel hale dönüştürdüğü iftar yemeğini bu yıl da kurum bahçesinde verdi. Yemeğe Tarımdan sorumlu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, İl Müdürü İsmail Taş, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve İl/ilçe personelinin ailelerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda yaklaşık 250 kişi yer aldı.

Ailecek neşe ve keyifle yenilen iftar yemeği sonrası konuşan Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı; Özlediğimiz sıcaklara nihayetinde kavuştuk ve böylesi güzel sıcak bir yaz akşamında sizlerle birlikte olmaktan eşim ve şahsım adına büyük mutluluk duyuyorum. Yoğun iş temposu arasında bir araya gelebilmemizi sağlayan bereket ve rahmet dolu Ramazan günlerinin sonuna yaklaşıyoruz. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bizleri burada bir araya getiren organizasyonda emeği geçen başta İl Müdürü İsmail TAŞ olmak üzere personelinden hizmet eden arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sonrasında söz alan İl Müdürü İsmail Taş, Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördüm. Manevi duyguların doruğa çıktığı Ramazan-ı Şerifin birleştiriciliği ile bir Ramazan iftarında daha büyük bir aile olarak birlikteyiz. Yoğun çalışma temposu arasında istemeden de olsa ihmal edebildiğimiz birlik ve beraberliği Ramazan vesilesiyle bir kez daha coşku ve gururla yaşamaktayız. Bu akşam davetimizi kırmayarak bizimle birlikte olan değerli Vali Yardımcımız Ayhan Kartlı ve ailesine, mesai arkadaşlarım ve ailelerine organizasyonda emeği geçen çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ramazan-ı şerifin sizlere, ailenize, çocuklarınıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
İftar sonrası sohbetler edilirken tarım ailesi miniklerin neşeli oyunları ortama artı bir neşe kaynağı oldu. Bu neşeli anlardan yansıyan karelerin yer aldığı hatıra fotoğrafları albümlerdeki yerini aldı. Organizasyon sonrası duyulan memnuniyet dile getirilirken ileriki yıllarda da tekrarlanması temennisiyle gece son buldu. Haber Merkezi


HAZIRLAYAN
Emre KOYUNCU
Veteriner Hekim KONTROL EDEN
Zafer MUTLU
İ
Mİ Şube Müdürü ONAYLAYAN
Fahri TETİK
İl Müdür Yardımcısı