AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek oluşan yönetimin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları için Pazar günü start vereceklerini söyleyerek, bunun bir sınav olduğunu ve Bolu için bir tarih yazmayı umduklarını vurguladı.
Coşkunyürek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bizler malumunuz olduğu üzere görevi devraldıktan sonra hummalı bir çalışma içerisine girdik ve bu hummalı çalışma içerisinde gördük ki Bolu kamuoyumuzda, teşkilatımızda, tabanımızda Bolu insanımızda yüksek bir beklenti ile karşılaştık. Buda bizlere büyük bir şevk, heyecan verdi. Önümüzdeki yapacağımız çalışmalar açsından bir ümit ışığı gördük. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde 40 kişilik yönetimimizi oluşturduk ve kamuoyumuzla paylaştık. Kamuoyumuzdan aldığımız tepkiler gayet olumlu. Çünkü toplumun her kesiminden olan arkadaşlarımızla bu listeyi oluşturmuş olduk. İnşallah bu arkadaşlarımla beraber bizler Bolumuzun, partimizin, Bolu Halkımızın hizmetinde olacağız. Onlarla beraber el ele verip Bolu'nun sesini yukarıya duyurmaya çalışacağız. Bolu'nun taleplerini gidermek için gayret göstereceğiz. Seçilmiş arkadaşlarımızla beraber el ele vererek bu çalışmayı birlikte yürüteceğiz.
Tabii ki önümüzde çok önemli bir sınavımız var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok yakın ve bu konuda da hemen çalışmalarımıza başladık. Bu Pazar günü seçim çalışmalarımızın startını veriyoruz. Pazar günü yaklaşık 1800 kişinin katılacağı; birlik beraberlik ve müşavere yemeğimizi düzenliyoruz. İnşallah bu yemeğimize Genel Başkan Yarımcımız, Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu Bey'de katılacaklar. Orada tüm teşkilat üyesi arkadaşlarımızla hep birlikte bir müşavere, istişare yaptıktan sonra çalışma metotlarımızı, çalışma yöntemlerimizi yaparak önümüzdeki seçimler için çalışmalara hızlı bir şekilde başlamış olacağız.
Ben inanıyorum ki bizler bu seçimlerde, geçtiğimiz seçimlerin hepsinin de ötesinde bir tarih yazacağız. Çünkü tarihi bir sınav vereceğiz, tarihi bir seçim olacak. Bolu olarak bir tarih yazmayı umut ediyoruz. Arkadaşlarımız buna inanmış durumda.