Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin ilk maçında rakibi Hendekspor'u 3-0'lık net skorla mağlup ederek maçı izlemeye gelen sporseverlerin yüzünü güldürdü. Bolu Belediyespor'u bu maçta Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda yalnız bırakmazken, alınan galibiyet sonrası filenin sultanlarını ayakta alkışladı.

2014-2015 sezonu öncesi yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Bolu Belediyespor'u ligin ilk maçında sporseverler yalnız bırakmadı. 17 Temmuz Spor salonunda oynanan Bolu Belediyespor-Hendekspor maçını yaklaşık 250-300 sporsever izledi.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte maçı izlemeye gelen taraftarların desteğini arkasına alan Bolu Belediyespor ilk iki sette rakibi karşısında etkili oyunuyla 2-0 öne geçti. Maçın son setinde rakibi karşısında her ne kadar zorlansa da taraftarlarının da desteğini arkasına alan Bolu Belediyespor üçüncü seti de 27-25 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası kırmızı-beyazlı taraftarlar yeşil-beyazlı oyuncuları tribünlere çağırarak ayakta alkışladı.