1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, Cadde 14 taraftar grubu ve Bolulu Yarenler taraftarlar Derneği, Pazar günü oynanacak Göztepe deplasmanına akın ediyor. Derneklerden yapılan açıklamada, zorlu deplasman öncesinde taraftarları İzmir'e davet etti.
1965 BOLUSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ VE CADDE 14
www.cadde14.org sitesinden yapılan açıklamada 3 Şubat Pazar günü oynanacak Göztepe maçına Cadde14 ve 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği organizasyon düzenlemiştir. Takımımızı bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmamak için bütün BOLUSPOR taraftarlarını bu deplasmana davet ediyoruz." denildi. Açıklamada ayrıca karşılaşmada kırmızı beyazlılara destek verecek taraftarlarımızın Cadde 14 Taraftar Grubu Başkanı Fatih Altundal'a ve 1965 Boluspor taraftarlar Derneğine isimlerinin yazdırılması belirtildi.
İrtibat Tel:05346295936 Fatih Altundal CADDE14 Grup Başkanı
İrtibat Yeri:1965 Boluspor Taraftarlar Derneği
YARENLER
www.yarenler.org sitesinden yapılan açıklamada ise, 3 Şubat Pazar günü İzmir'de oynanacak olan Göztepe maçına otobüs kaldırılacaktır. Maça gitmek isteyenlerin foruma (yarenler.org/forum) isim yazdırmaları gerekmektedir. Gidiş – Geliş yol ücreti 25 TL civarı olacaktır fiyatı aşağı çekmek için çalışmalar devam etmektedir. Hareket Cumartesi gece gerçekleşecek hareket saati sonradan bildirilecektir” mesajı yer aldı.