CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Yeniçağa'da trafik kazası geçirdi. Özcan, Cep telefonum çaldı. Telefonumla konuşurken bir anda kaza geçirdim, yoldan çıkarak tarlaya uçtum” dedi.

Partisinin Bartın İl Kongresi'nden dönen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan kendisinin kullandığı 06 TNJ 11 plakalı otomobili ile Mengen-Yeniçağa yol kavşağında virajı alamayarak tarlaya uçtu. Özcan olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Kazayı haber alan partililer ve Bolu'nun siyasileri hastaneye akın etti. Vali Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP'liler ve yakın çevresi Özcan'ı ziyaret etti. Kazadan yara almadan kurtulan ancak müşaade altında tutulan Tanju Özcan, Yeniçağa'ya geldiğimde cep telefonum çaldı. Telefonumu açtım ve konuşmaya başlayınca bir anda tarlaya uçtum. Ne yapalım, vatandaş telefona bakmayınca bize kızıyor. Bizim en büyük sorunumuz cep telefonu. Dikkat etmemiz gerekiyor. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor eski Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı Özel Çağsu Hastanesi'nde tedavi altına alınan Tanju Özcan'ı ziyaret etti. Alaaddin Yılmaz, Özcan'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, Tanju Bey daha yapacak çok işimiz var. Ayağa kalk” dedi.

Tanju Özcan, Yılmaz'ın bu sözleri üzerine gülümsedi. Yılmaz daha sonra, Tanju Bey kurban kes hemen. Kestiğin kurbanı bana getir. Ben dağıtırım. Allah şifa versin” diye konuştu.

Haber Merkezi